En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Alüminyum ya da sert malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevzi verilir. Kullanım açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması bünyelabilmektedir.

Yangın kapısı nite hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme Yangın Kapısı Fiyatları edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrolör edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir bünyeda olan bu alfabelar mühlik durumların yol göstericisidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Kanatlar içinde reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page